За Нас

logo-vetren-restourant

Хотел-ресторант Ветрен

Хотел-ресторант Ветрен се намира в подножието на Ихтиманска Средна гора в китното  градче Ветрен, само на 25 километра от град Пазарджик , на 60 километра от Пловдив и на 90 километра от София. Ресторантът работи на организирани тържества ( сватби, кръщенета, частни партита и други).

Комплексът разполага с:
⭐️ Ресторант за 170 души;
⭐️ Лятна градина за 120 души;
⭐️ Три тройни стаи;
⭐️ Две двойни стаи;
⭐️ Един апартамент за 4 души;
⭐️ Всички стаи са със собствен санитарен възел, климатик, цифрова телевизия;
⭐️ Безплатен паркинг и wi-Fi.

Запазете си уют и прекрасна атмосфера  и прекарайте незабравими моменти с приятели, семейство или колеги. 

За информация или резервация, потърсете ни на: ☎️089 220 3679.

Ветрен, Спокойно, Красиво с Чист Лечебен Въздух Място.

Ветрен е създаден през 1403 г. По времето на османското владичество селото не е много голямо, но постепенно се разраства и през 1946 г. населението му наброява 6556 жители.

Вѐтрен (изписване до 1945: Вѣтренъ) е град в Южна България, Пазарджишка област, община Септември. По данни на ГРАО към 15 юни 2023 г., в града живеят 2862 души по настоящ адрес и 2983 души по постоянен адрес

В землището на град Ветрен има около 65 обекта с останки от древни култури. През 1900 г. е открито съкровище от сребърни монети. То съдържа над 200 талера на Мария Терезия. Само преди няколко години при разкопки отново е открита старинна делва, пълна със сребърни монети. Известни са останки от късноантична църква със следи от стенописи.

Follow us on